24x7 ONLINE REGISTREREN / VERHUIZEN

Controleer of uw domeinnaam beschikbaar is

www.
.nl Controleer

.NL DOMEINNAAM

5

,25

/ jaar

AKTIE, domeinregistratie vanaf

Vele Europese domeinextensies leverbaar

LINUX HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

WINDOWS HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

Eigenaren van e-mail adressen moeten dus expliciet en aantoonbaar toestemming geven voor het ontvangen van e-mail van een mailinglist. Wordt deze toestemming niet gegeven, zijn de te ontvangen e-mails van de mailinglist op te vatten als spam.

Hoe geeft een eigenaar van een e-mail adres expliciet toestemming voor het ontvangen van e-mails via een mailinglist? Dat is te verifiëren door gebruik te maken van confirmed opt-in. Als een eigenaar van een e-mail adres zich aanmeldt voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief dan krijgt deze eigenaar een verzoek tot bevestiging hierover opgestuurd. Pas op het moment dat de eigenaar van het betreffende e-mail adres de aanmelding bevestigt, geeft hij expliciet toestemming voor het ontvangen van e-mails via die mailinglist. De eigenaar van een e-mailadres moet ten allen tijde zich via de verstuurde mailing voor volgende mailingen af kunnen melden.

Uitgangspunten
Door Spam te versturen via het euroSRS netwerk of de relayserver van euroSRS bestaat het risico dat euroSRS wordt opgenomen in één of meerdere blacklists. De mailservers van euroSRS zijn niet bedoeld voor het versturen van grote hoeveelheden mail. Het versturen van grote hoeveelheden mail is dan ook niet mogelijk via de mailservers van euroSRS.

Indien een cliënt veel en of grote hoeveelheden mail wenst te versturen dient “Cliënt” daar zelf een mailserver voor in te richten op een aparte dedicated server. “Client” dient een mailserver zo te installeren dat deze niet open relay is. Een open relay is een mailserver die mail van buiten zijn eigen domein accepteert en doorstuurt naar e-mailadressen buiten zijn eigen domein. euroSRS zal servers die open relay zijn, zonder voorafgaande waarschuwing afkoppelen.

Hoe behandelt euroSRS - Site XS Internet bv spamklachten?
EuroSRS verplicht haar cliënten om via confirmed opt-in te werken. Indien euroSRS klachten ontvangt over spam, zal euroSRS beoordelen of de spam-klacht terecht is of niet. Aangezien euroSRS haar cliënten verplicht via confirmed opt-in te werken, kan aan u naar de bevestiging (opt-in) van de klagende partij gevraagd worden. Als u deze bevestiging niet kunt overleggen, beschouwt euroSRS de mail als spam.

Overigens ontvangt de spammer hooguit één waarschuwing, die direct opgevolgd dient te worden. Bij herhaling wordt de dienst afgesloten. Indien de spammer een "bekende" is, wordt de dienst zonder waarschuwing direct afgesloten.

Kosten door spam
euroSRS zal de kosten en eventuele schade veroorzaakt door het versturen van Spam door “Client”, op “Client” verhalen.

Meer informatie:


© 1998 - euroSRS / Site XS Internet bv | euroSRS is een geregistreerde handelsnaam van Site XS Internet BV | Prijzen excl. 21% BTW

Visa Mastercard iDeal MrCash / Bancontact Maestro Paypal