24x7 ONLINE REGISTREREN / VERHUIZEN

Controleer of uw domeinnaam beschikbaar is

www.
.nl Controleer

.NL DOMEINNAAM

5

,25

/ jaar

AKTIE, domeinregistratie vanaf

Vele Europese domeinextensies leverbaar

LINUX HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

WINDOWS HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

Hosting, vanaf

25

,00

per jaar

op shared hosting servers

Shared hosting inclusief 99,9% up-time garantie

Professionele hosting, ook wel webhosting genoemd, is essentieel voor particulieren en bedrijven die hun website serieus nemen. Uw website moet er goed en up-to-date uitzien en uw website moet voor potentiële bezoekers, vrienden, klanten en relaties ook altijd bereikbaar zijn. In de dagelijkse communicatie met uw klanten en relaties is e-mail niet meer weg te denken. Daarom stelt u hoge eisen aan de beschikbaarheid van uw website en e-mailomgeving.

Linux Hosting

EuroSRS stelt aan haar serverpark en netwerk hoge eisen met betrekking tot betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid. Dagelijks maken wij back-ups van data welke op onze servers aanwezig is, hierdoor voorkomen wij dat er data verloren gaat.

Hosting van uw website
De servers waarop uw website wordt gehost zijn professionele webservers van het merk HP. De servers van HP zijn gedurende de 10 jaar dat wij hosting voor onze klanten verzorgen erg betrouwbaar gebleken. Hierdoor is onze betrouwbaarheid en de uptime van onze servers in combinatie met ons redundante netwerk, over de afgelopen jaren erg hoog gebleken in vergelijking met vele andere hosting providers.

Op de servers van EuroSRS zijn de meest recente software versies en updates aanwezig, op voorwaarde dat deze door en door getest zijn. Nieuwe releases en updates worden pas geïnstalleerd wanneer ervaringen aanwijzen dat deze betrouwbaar, stabiel en veilig zijn.

Hosting van uw e-mailomgeving
Wanneer iemand u een e-mail stuurt wilt u er ook zeker van zijn dat u deze mail ontvangt. EuroSRS heeft naast haar primaire mailservers een tweetal fallback mailservers in compleet andere netwerken ingericht. Hierdoor is de kans dat e-mail niet bij u aankomt tot een minimum beperkt.

Wanneer één van de primaire mailservers, die overigens grotendeels in een clusteromgeving (meerdere mailservers) draaien niet beschikbaar zijn wordt de voor u bestemde e-mail opgevangen op de fallback servers.

Zodra de primaire server weer bereikbaar is wordt het voor u bestemde mailbericht alsnog bij u afgeleverd.

Voor extra beschikbaarheid draait euroSRS tevens 3 nameservers die elk in een apart netwerk zijn ondergebracht. Onze servers staan in datacentra te Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Duiven en Brussel.

Spam en virussen
Op de servers van euroSRS zijn meerdere spam en virusfilters actief die ervoor zorgen dat ongeveer 98% van alle spam u niet bereikt. Daarnaast kunt u voor uw e-mailaccount de spamfilters nog strenger instellen waardoor zo goed als alle spam u niet zal bereiken. zorgen de virusfilters ervoor dat de servers virusvrij zijn.

Uw e-mail wordt eveneens gescand op virussen en waardoor u veilig uw mail kunt ophalen bij euroSRS. Wij raden u aan voor de veiligheid van de data op uw eigen PC om een goede virusscanner te installeren!

Microsoft SQL server
MS-SQL is standaard inbegrepen bij Extra large Windows. Standaard heeft u de mogelijkheid 1 MS-SQL database van 25MB te gebruiken op speciaal hiervoor ingerichte MS-SQL servers. De standaard database is uitbreidbaar in stappen van 25MB. Per 25MB wordt u slecht € 5,- per maand in rekening gebracht. Het is tevens mogelijk op Extra Large Windows hosting meerdere MS-SQL databases aan te maken, per database van 25MB wordt u € 5,- per maand in rekening gebracht.

Gerelateerd

Overzicht Linux shared hosting oplossingen
  Small Medium Large
Domeinnaam 1 1 1
Besturingssysteem Linux Linux Linux
Schijfruimte web 100 MB 200 MB 750 MB
Dataverkeer 5 GB 10 GB 25 GB
POP accounts 15 50 100
Schijfruimte e-mail 100 MB 250 MB 500 MB
Webmail Ja Ja Ja
Catch-all Ja Ja Ja
E-mail aliassen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
E-mail autoresponder Ja Ja Ja
FTP-toegang Ja Ja Ja
Statistieken Ja Ja Ja
Dagelijkse back-up Ja Ja Ja
Scripting PHP5 PHP5 PHP5
MySQL Database 1 2 5
Prijs per jaar

25

,00

55

,00

99

,00
bestellen bestellen bestellen

Overzicht Windows shared hosting oplossingen
  Small Medium Large
Domeinnaam 1 1 1
Besturingssysteem Windows 2012 Windows 2012 Windows 2012
Schijfruimte web 100 MB 200 MB 750
Dataverkeer 5 GB 10 GB 25 GB
POP accounts 15 50 100
Schijfruimte e-mail 100 MB 250 MB 500 MB
Webmail Ja Ja Ja
Catch-all Ja Ja Ja
E-mail aliassen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
E-mail autoresponder Ja Ja Ja
FTP-toegang Ja Ja Ja
Statistieken Ja Ja Ja
Dagelijkse back-up Ja Ja Ja
Scripting ASP / .NET ASP / .NET ASP / .NET
MSSQL Database Optioneel Optioneel Optioneel
Prijs per jaar

25

,00

55

,00

99

,00
  bestellen bestellen bestellen

* € 5,00 per maand / 25MB database


© 1998 - euroSRS / Site XS Internet bv | euroSRS is een geregistreerde handelsnaam van Site XS Internet BV | Prijzen excl. 21% BTW

Visa Mastercard iDeal MrCash / Bancontact Maestro Paypal