24x7 ONLINE REGISTREREN / VERHUIZEN

Controleer of uw domeinnaam beschikbaar is

www.
.nl Controleer

.NL DOMEINNAAM

5

,25

/ jaar

AKTIE, domeinregistratie vanaf

Vele Europese domeinextensies leverbaar

LINUX HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

WINDOWS HOSTING

25

,00

/ jaar

hosting incl. gratis domeinnaam vanaf

inclusief 99,9% up-time garantie

GOEDKOPE HOSTING

25

,00

per jaar

op shared hosting servers van HP, slechts €

Goedkope hosting inclusief domeinnaam & 99,9% up-time garantie

Goedkope hosting op onze shared hosting linux servers is ideaal voor particulieren en ondernemingen die veel kwaliteit willen voor een goedkope prijs. Binnen 1 werkdag kunt u bij euroSRS gegarandeerd aan de slag. In veel gevallen kunt u al binnen een aantal minuten gebruikmaken van bestelde hosting, e-mail en domeinnamen. Uw eigen domeinnaam, e-mail en website hosten kan al voor slechts € 25,- per jaar.

We streven er naar de beste kwaliteit te leveren voor de allerlaagste prijs. Geen addertjes onder het gras, geen valkuilen en geen lokkertjes waarmee we u binnenlokken. Eerlijke hosting voor een eerlijke prijs.

Voor € 25,- krijgt u een volledig hosting pakket met een gratis .nl, .be, .de, .eu, .com, .net of .org domeinnaam, 15 e-mailadressen en ruimschoots voldoende schijfruimte voor uw website op een stabiele hostingserver.

Al meer dan 10 jaar verzorgt euroSRS de hosting voor meer dan 10.000 zeer tevreden klanten. Standaard zijn al onze hostingpakketten voorzien van vele extra’s zoals webmail, anti spam assist, anti virus, een control panel, dns beheer en een 99,9% up-time garantie).

Al onze shared hosting servers zijn voorzien van de laatste software updates en zijn voorzien van de meest betrouwbare hardware (euroSRS gebruikt voor haar shared hosting serverpark kwaliteitservers van HP).

U heeft al een domeinnaam en een website Wanneer u al een domeinnaam en/of een website heeft dan kunt u deze gemakkelijk verhuizen naar euroSRS. Via onze online bestelprocedure kunt u uw domeinnaam en hosting gemakkelijk verhuizen naar euroSRS. Tijdens de verhuizing kunt u uw website al op onze servers plaatsen waardoor uw website tijdens de verhuizing niet “uit de lucht is”.

99,9% up-time garantie
Alle shared hosting oplossingen van euroSRS worden gehost op betrouwbare HP servers die geplaatst zijn in de datacentra van euroSRS. De beschikbaarheid van onze dienstverlening is voor u en ons van levensbelang. Daarom ook proberen wij zoveel mogelijk veiligheid en betrouwbaarheid in te bouwen in ons netwerk en serverpark. De meest kritieke onderdelen zoals mail en web zijn zoveel mogelijk ondergebracht op mail- en webcluster omgevingen. Hierdoor kunnen wij u een hoge up-time van uw website en e-mail garanderen.

Wanneer euroSRS op jaarbasis de 99,9% up-time garantie niet nakomt krijgt u naar rato van de down-time de door u betaalde hostingvergoedingen van ons terug.

Overzicht goedkoopste hosting euroSRS:
Specificaties Small Linux hosting
domeinnaam 1 gratis domeinnaam inbegrepen, keuze uit .nl, .be, .de, .eu, .com, .net of .org
schijfruimte Web 100 MB, genoeg voor 1000 pagina's, foto's en teksten
dataverkeer * 5 GB, ruimschoots voldoende voor duizenden bezoekers van uw website
anti virus uw mail wordt door onze mailservers gecontroleerd op virussen, mail met een virus wordt verwijderd van de server
anti spam onze mailservers scannen uw mail op spam waardoor ongeveer 98% van alle aan u verstuurde spam u niet zal bereiken
pop accounts 15 e-mailadressen met een eigen "brievenbus op de mailservers"
schijfruimte MAIL 100 MB
webmail ja, met elk uniek mailadres kunt u online uw mail voor het betreffende account bekijken en beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook via online webmail uw mail opstellen en versturen. Ideaal voor op vakantie!
catch all account ja, wanneer u een cath all instelt ontvangt u ook alle e-mail gericht aan niet bestaande e-mailadressen onder uw domeinnaam. Dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld uw e-mailadres verkeerd wordt gespeld.
mail aliassen ja, onbeperkt. Op uw e-mailadres kunt u fictieve mailadressen aanmaken bijvoorbeeld de alias mark@uwdomeinnaam.nl op uw e-mailadres marc@uwdomeinnaam.nl.
mail autoresponder ja, op elk mailadres onder uw domeinnaam is het mogelijk een autoresponder in te stellen, handig bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. Mensen die aan u mailen krijgen automatisch een door u in te stellen melding dat u op vakantie bent.
ftp-toegang ja, met ftp-toegang kunt u uw websitebestanden beheren (uploaden en downloaden)
statistieken ja, dagelijks wordt een statistiekenoverzicht gemaakt van de bezoekers van uw website.
dagelijkse back-up ja, van de server waarop uw website wordt gehost wordt dagelijks een back-up gemaakt
servermonitoring ja, de server waarop uw website wordt gehost wordt 24 uur per dag en 7 dagen in de week actief gemonitord
server os Linux Hosting (Debian)
webserver software Apache
eigen error documenten nee
scripting PHP 5.2, Perl
database(s) MySQL ja, max 1
prijs per jaar €

25

,00
  bestellen

* Dataverkeeroverschrijdingen
Overschrijding van de inbegrepen hoeveelheid dataverkeer van 5 GB wordt maandelijks achteraf in rekening gebracht tegen € 0,75 per GB.

Meer informatie:


© 1998 - euroSRS / Site XS Internet bv | euroSRS is een geregistreerde handelsnaam van Site XS Internet BV | Prijzen excl. 21% BTW

Visa Mastercard iDeal MrCash / Bancontact Maestro Paypal